2011 m. birželio 14 d., antradienis

bokštai iš blynelių


Kartais žinokit norisi,kad kas pagautų už rankos ir sakytu,palauk,pamiršai mane. Nesijaučiu liūdna,net netuščia pilvelyje prisivalgius amerikietišku blynelių,bet kartais susimąstau,kad trūksta tokios labailabailabai geros draugės,kuri sakytu "suprantu,kaip jautiesi,ir noriu,kad savo jausmais pasidalintum su manimi",kuri žiūrint į akis suprastu,kada tau nedrąsu,kada tu jautiesi įsimylėjusi ar nori plytelės šokolado,nors net ir laikaisi dietos,kuri nieko nesakiusi apkabintų taip stipriai ir ilgai nepaleistų. nes virtualioje erdvėje,net tais pačiais telefonais, mes galim būti daug drąsesni ir sakyti "taip tu man tikrai labai rūpi" ,bet va kuklumas realiose situacijose pakiša koją,nesinori apsijuokti,ar išrausti ir galvoti "kažin ką jis/ji pagalvos apie mane?" gal net nekartais,o visada norisi turėti tvirtą palaikymo užnugarį į kurį galėsi atsiremti pradedant kalbėti tiek apie asmeniškumus tiek apie bendrus dalykus,kurie visad sujungs ir sustiprins draugystę.
nors galbūt,čia taip būna tik filmuose. nors tikėti verta,taip? o šiaip pastarosiomis dienomis džiaugiuosi,kad įsileidžiu mamą kiek arčiau savęs,nes mūsų pokalbiai nebūna itin mergaitiški,o važinėjimas po miestą dažniausiai baigiasi mūsų skonio nesutarimu ir burbėjimu.

ir vasarą gal vis ateina ta pati manija,bet išties norėčiau praleisti nerūpestingą laiką prie jūros.. bemaž,savyje nešioju šiokių tokių planų ir turiu mažą vilties juos įgyvendinti.

10 komentarų:

  1. man irgi suknistai reikia tokios draugės. SUKNISTAI

    AtsakytiPanaikinti
  2. Butum šauni draugé,Re! Gaila,kad šitiek toli.:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. kas ten žino, kaip bus ateity :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Einam! Liepos 11d.búsiu Šiauliuose,ir galiu atvykt viena susitvarkyt reikaluu. Jeigu netyčia bûtum namie irir norëtum susitikt - pranešk,beje,galësim dar pakalbët kiitur. Ir visai gal čia perdaug rašauu. P.s.kodel negaliu skaityti tavo blogoo? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. aš vienuoliktą dieną kaip tik grįžtu. o tavo planai sugriūtų, jei dvyliktą atvažiuotum?:>>
    mano blogas dabar vadinasi eight-day :>

    AtsakytiPanaikinti
  6. O. Pasirodo aš jį netgi seku,bet nežinojau. :D
    Matai,man 11d. reikia pas ortodontę,todėl niekaip kitaip neišeina,jau susitarta yra.

    AtsakytiPanaikinti
  7. jei grįžčiau, kaip nors tobulu laiku, tai būtų osm :>

    AtsakytiPanaikinti