2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

vandenukas iš fontanooo

Šiandien gyvenu gerai. Žinokit,kaip gera būti toli nuo namų,visų slegiančių rūpesčių,pabėgti jau nuo pamažu gresiančios rutinos..ir taip visai negalvoti kas bus rytoj,ką reiks veikti.. Man geriau,kad aš einu gatve,kurioje aplink daug nepažįstamų ir nematytų veidų.Kai klaidžioju iš paskos nežinodama kas laukia iš už posukio,o ne einu tais pačiais pramintais takais.
Ar kartais pastebit,kad aplink tiek daug skirtingų žmonių. Jie visi lekia su savo reikalais,vieni šypsosi,o kiti atrodo pikti. Vieni vengia žiūrėti į akis,o kiti to tiesiog siekia.Kai kurie žmonės rodos bando pagauti tavo žvilgsnį,o kiti burbuliuoja.
Bet kas man nepatinka,tai s e n u k a i. Kodėl jie nėra mieli,malonūs,o aplink tik pyksta,kad autobuse nėra vietos,kad mamos su mažyliais vaikšto po miestą,kad aplamai prieina ir aprėkia.
Šiandien mintis dar sujaukė mielas italas su kuriuo susipažinau visai nesenai ir su kuriuo smagu bendrauti..kuris negaili gražių komplimentų,kartais pagalvoju kodėl bent vienas toks negalėtų atsirasti čia šalia manęs,nes kartais to noriu per daug.
Iš esmės tai džiaugiuosi tokį pašnekovą aptikusi,ypač tai gerai mano gan prastai anglų kalbai,kuri galbūt truputį pagerės.O jūs žinot tą jausmą,kai susirašinėji su žmogumi ir matai jį gyvai per kamerą,kai tu kažką parašai,jis perskaito o tada taip nusišypso,jausmas nepakartojamas,ta šypsena veide,ir jautiesi atrodo padaręs stebuklą..Žinokit jei nebandėt- išbandykit. Blogiau nebus,nes juk per kamerą jūsų niekas nesuvalgys.
Bučkis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą